Miért a nyugtalotto.hu?

Mert ár/érték arányban rendkívül kedvező szolgáltatásokat nyújtunk. Mert játékosaink valódi vásárlók, feltöltött nyugtáik valódi vásárlásokból keletkeznek. A nyugtalotto.hu oldalon folyamatosan bővül a látogatók, regisztrálók száma. Játékosaink a regisztráció során adatokat, információkat adnak meg magukról, életkorukról, lakhelyükről, végzettségükről, családi állapotukról. A játék belső felületein plusz pontokért további adatokat kérünk például vásárlási, fogyasztási szokásaikról.


Kiknek ajánljuk?

Az oldalon való megjelenést ajánljuk minden olyan hirdető számára, aki a vásárlásban ténylegesen résztvevő, tudatos vásárlói tömeggel szeretne kapcsolatba lépni, számukra közvetlen ajánlatokat eljuttatni, termékeit, szolgáltatásait megismertetni.


Egyedi, kreatív együttműködési lehetőségek, partnerre szabott direkt marketing

Promóciók, sorsolások szponzorálása, nyeremények biztosítása

Regisztrációs játék

PR cikk / Egyedi hírlevél küldés

Garantált bevételt eredményező, személyre szabott direkt marketing

Mini kutatás / Kérdőív / Szavazóbox

Bónuszpontokkal vásárolható termék felajánlás

Facebook, Blog, Hírlevél megjelenés


Bónuszpont termék felajánlás

A Nyugtalotto játékosok aktivitásuk alapján a játékban bónuszpontokat gyűjtenek. Ezen pontokért kedvezményeket, termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolhatnak. A bónuszpont termékek közé ajánlható például piacra bevezetendő új termék, vagy megmaradt, elfekvő készlet is. A játék előrehaladtával nagy mennyiségű bónuszpont gyűlik, ezért a játékosok érdeklődnek a felhasználás iránt, rendszeresen, kíváncsian figyelik a lehetőségeket. A bónuszpont beváltási lehetőség megnyílása előtti időszakban a bónuszpontért vásárolható termékek reklámja megjelenik a www.nyugtalotto.hu weboldal különböző lapjain. A bónuszpont rendszerben való részvételért kérje egyedi ajánlatunkat.


Különdíj rendszer

A Nyugtalotto játékon belül különdíjakért egyedi nyereményjátékot szervezünk. A nyereményalapot Öntől vásároljuk meg, A különdíj sorsolásokon részt vevő játékosok a partner piackutató kérdéseire válaszolnak egy a partner részére kialakított oldalon lévő különdíj űrlapon. A piackutatás eredményét és a résztvevők nem személyes adatait átadjuk a partnernek. A különdíj lapon megjelennek a hirdető partner arculati elemei, a felajánlott díj és a díj elnyerésének feltételei. A különdíj sorsolás előtt a nyugtalotto.hu oldalain megjelennek a különdíj sorsolást promotáló tájékoztatók a különdíj bannerjével. A különdíj rendszerben való részvételért kérje egyedi ajánlatunkat.

Kiemelkedően alkalmas áruk és/vagy szolgáltatások értékesítésének támogatására valamint hozzájárul public relations kampányok hatékonyabbá tételéhez.

Az extra nyeremények a sorsolás előtti időszakban megtekinthetők a www.nyugtalotto.hu oldalon, és/vagy a nyeremény felajánlójának a honlapján.

A különdíjra való jelentkezés köthető kérdőív kitöltéséhez (Piackutatás, Lead generálás)

A játékos jelentkezésekor megtekinti a különdíjat és megismerkedhet a különdíj felajánlójával.

A sorsolási metódus kialakítható egyedileg, meghatározott paraméterek alapján

A felajánlható különdíjak köre nincs korlátozva, amíg azok megfelelnek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak.

A nyeremények átvételét disztribúciós rendszerünk hatékonyan támogatja


Extra nyereménysorsolás

A partnerek igénye szerint a Nyugtalotto, vagy a Partner által szervezett nyereménysorsolás, a szokásos nyugtalotto sorsolásokon kívül.

Kiemelkedően alkalmas áruk és/vagy szolgáltatások értékesítésének támogatására valamint hozzájárul public relations kampányok hatékonyabbá tételéhez.

Az extra nyeremények a sorsolás előtti időszakban megtekinthetők a www.nyugtalotto.hu oldalon, és/vagy a nyeremény felajánlójának a honlapján. A sorsolást a Nyugtalotto, vagy a Partner végzi.

A felajánlható nyeremények köre nincs korlátozva, amíg azok megfelelnek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak

A nyeremények átvételét disztribúciós rendszerünk hatékonyan támogatja

Nyugtalotto Partner rendszer

A Nyugtalotto Partner rendszerbe történő regisztrációval a Partner emblémája automatikusan megjelenik a weboldal meghatározott felületein, ahogy a partner által kibocsájtott bizonylat kerül kisorsolásra. Az embléma az azonnali sorsoláson kisorsolt bizonylat esetén egy napig, a heti sorsoláson kibocsájtott bizonylat esetén egy hétig szerepel a weboldalon. A Nyugtalotto Partner rendszerben lévő hírdetőink 25% kedvezménnyel helyezhetik el hirdetéseiket a www.nyugtalotto.hu oldalon


Egyéb, egyedi megoldások, csomagok

Szívesen állunk rendelkezésre egyedi megoldások kialakításával, illetve a rendelkezésre álló lehetőségekből személyre szabott csomagok összeállításával.

Hírlevél:

Regisztrált játékosaink számára heti rendszerességgel hírlevél küldés.

Célzott hírlevél: Kifejezetten egy célcsoportnak szóló hírlevél, az alábbiak szerint: kor, nem, földrajzi elhelyezkedés, végzettség, gyermekek száma, beosztás.

Facebook Poszt:

A Nyugtalotto facebook oldal követői és lájkolói között, a partner által meghatározott facebook posztok megjelenítése, a Nyugtalotto facebook oldalán.

Facebook poszt

Hatékony, célzott banner és Rich média hirdetések

Az egyre növekvő médiazajban próbálunk ügyfeleink számára rendhagyó megoldásokat ajánlani, melyekkel költséghatékonyan, egyedi módon érhetik el a célcsoportot. A hirdetések célozhatók nem és földrajzi elhelyezkedés alapján is. Sőt, a hirdetés egyénnek szóló megjelenéseinek száma korlátozható, vagyis a hirdető megszabhatja, hogy egy-egy látogató maximum hány alkalommal lássa az adott bannert.

Célzott hirdetés (targetálás): Kifejezetten egy célcsoportnak szóló hirdetési megjelenés, az alábbiak szerint: kor, nem, földrajzi elhelyezkedés, gyermekek száma, végzettség, beosztás.

 


Amennyiben áruját, szolgáltatását a felkínált lehetőségek valamelyikével kívánja promotálni, úgy egyeztetés céljából hívja:

Szente Norbert

Értékesítési vezető

szente.norbert@nyugtalotto.hu

+36 30 619 85 27