A www.nyugtalotto.hu Magyarország egyik leglátogatottabb értéknövelt direkt marketing oldala, melyet a folyamatos, változatos sorsolásoknak, valamint értékes díjaknak köszönhetően, napról napra több valódi, aktív vásárló látogat. Játékosaink adatokat, információkat adnak meg magukról, életkorukról, lakhelyükről, végzettségükről, családi állapotukról.

Sorsolások


A rendszeres és változatos sorsolásaink folyamatos és folyamatosan növekvő érdeklődést generálnak oldalunk iránt. A sorsolások alapja minden esetben a felhasználók által feltöltött bizonylatok adatai. Nyugta estében AP azonosító szám, számla esetében az adószám, valamint a rendszerbe való feltöltés időpontja.

Azonnali sorsolás (?)

A bizonylat azonosító feltöltését követően valós időben történő sorsolás. A sorsolási logika dupla esélyt biztosít azon feltöltőknek, akik a Partnerprogramba regisztrált bizonylattal rendelkeznek.

Heti sorsolás

Minden hétfőn három előre meghatározott pénznyeremény kiosztása. A sorsolási logika dupla esélyt biztosít azon felhasználóknak, akik a Partner által kibocsájtott bizonylatot töltenek fel.


Különdíj sorsolás

A Nyugtalotto sorsolással egy időben bonyolított tárgynyeremény, vagy pénznyeremény sorsolás. A különdíj sorsolásra különdíj jelentkezési lapon lehet a feltöltött bizonylatokat nevezni. Partnerek igényeire szabható sorsolás, ahol a nyeremények köre, a nyertesek száma valamint részben a sorsolási metódus is egyedileg kerülhet meghatározásra.

Extranyeremény sorsolás

A partnerek igénye szerint a Nyugtalotto, vagy a Partner által szervezett nyereménysorsolás, a szokásos nyugtalotto sorsolásokon kívül.

Bónuszpont rendszer    Játékosaink különböző aktivitásaik után bónuszpontokat kapnak melyeket a későbbiekben áruk, szolgáltatások "vásárlására" fordíthatnak. A felhasználható árukat és/vagy szolgáltatásokat Partnereinkkel együttműködve biztosítjuk játékosainknak.

    A bónuszpontok rendszere többek között egy hatékony piackutatási eszköz oly módon, hogy pontokkal magas hatékonysággal aktivizáljuk felhasználóinkat Leadek generálására.

    A bónuszpontok felhasználhatósági rendszerében, az együttműködő Partnereink által biztosított áruk és

    szolgáltatások – Partnerünk által biztosított – részletes leírása segíti játékosainkat a pontbeváltáskor fennálló döntési dilemma megoldásában.

Smart Data


Játékosaink a regisztráció során adatokat, információkat adnak meg magukról, életkorukról, lakhelyükről, végzettségükről, családi állapotukról. A játék belső felületein plusz bónuszpontokért további adatokat kérünk például vásárlási, fogyasztási szokásokról